ﺳﻪشنبه, 04 اردیبهشت,1403 |
 

حاشیه های دومین روز از دومین اردوی بانوان آفتابگردان دوره ششمی

جمعه، 27 مرداد 1396 | Article Rating

اولین کارگاه نقد اردوی دوم ششمین دوره با اساتید بزرگوار خانم افسانه غیاثوند و آقای محمدحسین نعمتی برگزار شد و عده ای شعر خواندند و اساتید هوشمندانه نقد کردند. بعد از خواندن یک شعر رضوی توسط خانم اسکندری آقای نعمتی گفتند: در شعرهای رضوی از آنچه مرسوم است فاصله بگیریم. مفاهیمی همچون سقاخانه، کبوتر و....
بعد از آن قرار بود که فیلم بیست و یک روز بعداکران شود اما به علت وجود برخی از نقایص فنی، ماجرای نیمروز پخش شد و برای عده ای که فیلم را دیده بودند آقای عرفانپور جلسه ی پرسش و پاسخ ادبی برگزار کردند. صحبت های ارزشمندی بین اعضای تکمیلی و دوره ی ششم و آقای عرفانپور صورت پذیرفت.
بعد از نهار نیز در فاصله ی استراحت، آقای عرفانپور مجددا وقت خودشان را در اختیار عده ای از اعضا قرار دادند که متمایل به قرائت شعرشان در فضایی صمیمی بودند.
آقای قربان ولیئی در کارگاه درآمدی بر شعر سعدی متذکر شدند که شعر سعدی از روانی کلام و طبیعی بودن زبان برخوردار است؛ همین ویژگی باعث شده است که امروز بعد از گذر ۷۰۰ سال از زبان سعدی، کهنگی در زبان و انتخاب واژگانش دیده نشود.
بعد از آن کارگاه نقد دوم با حضوران آقایان امید مهدی نژاد و سید وحید سمنانی برگزار شد و شعر باقیِ دوستان خوانده و نقد شد. در خلال نقدها، آقای سمنانی به این نکته اشاره کردند که ما غالبا دلبسته ی غزلیم! خودمان میتوانیم بهترین منتقد خودمان باشیم. بیاییم وزن را از شعر بگیریم و کلمات را نثروار کنار هم بگذاریم و ببینیم آیا هنوز هم زیبایی کلام را دارد؟!

آرزو کبیری نیا

ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: